Baked beans, with their sweet, meaty elixir and mahogany complexion, are somewhat of an edible manifesto in New England. Bean stew, a perfect dish to let simmer unattended throughout the day, provided ballast to colonial life and remains a culinary cornerstone in these parts of the woods. So with baked beans on my mind, I set out to create my own version, which, in all honesty, strays quite far from tradition. Unlike its sweeter original form, this variation is deeply savory, with anchovies, bacon, and a brown butter–tomato sauce anchoring the whole thing. Forever a seeker of acidic bursts and layers of crunch, I decided to add a dilly salad plus salty feta. While it began as a playful ode to baked beans, the dish quickly turned into a celebration of the vast range and life cycle of beans themselves—from runners to shelling, fresh to dry.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- فراموش نکنید 5G; سامسونگ می گوید که در حال حاضر زمان برای شروع به کار در 6G
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- 10 روشها به اسباب بازی بدون شکستن شما موسسه مالی
- نحوه آموزش مواد شیمیایی
- مقامات ایالات متحده توصیه می کنند که قرنطینه کووید کوتاه تر شود
- REVVL 5G و REVVL 4+ به زودی به T-Mobile
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- کریس ایوانز می گوید که او انجام داده با کاپیتان امریکا
- مقایسه بهترین مدل های سرخ کن فیلیپس
- زوم قطع تحت تاثیر قرار COVID-19 جلسه دولت و حتی کلیسا