اسید آسکوربیک (ویتامین ث) چیست؟

سیب زمینی: یک سیب زمینی متوسط پخته شده 20میلی گرم اسید اسکوربیک در ادرار نماد چیست؟ ویتامین سی دارد. کیوی: هر

توسط EMROOZTAFAHOM در 1 فروردین 1401
سیب زمینی: یک سیب زمینی متوسط پخته شده 20میلی گرم اسید اسکوربیک در ادرار نماد چیست؟ ویتامین سی دارد. کیوی: هر یک عدد کیوی میانگین حاوی 70میلیگرم ویتامین سی است. اسید اسکوربیک (ویتامین C)، یک ماده مغذی حتمی میباشد که به طور بخش اعظم در بسیاری محصولاتی که به طور روزمره به کارگیری می کنیم، یافت می شود. فقدان این ویتامین در تن منجر بروز بیماری اسکوربوت می­شود. اولین و مهم­ترین نقش ویتامین C در معالجه و پیشگیری از اسکوربوت (اسکروی) میباشد و همان­طور که پیش از این به آن اشاره شد همین بیماری ناشی از فقدان ویتامین ث می­باشد. در شروع این ماده اسید L-hexuronic نامیده می شد البته وقتی که معین شد در حیوانات فعالیت ویتامین C را دارد (ویتامین C به عنوان یک فعال ویتامینی نه به عنوان یک ماده ی مختص تمجید می شود) تغییر‌و تحول اسم آن توصیه شد. مصرف ۲-۳ گرم در روز ویتامین C باعث ایجاد اسهال ناخوشایند از اثر اسمزی ویتامین غیر قابل جذب در لومن روده در بیشترافراد اسید اسکوربیک غذا می شود. از این شرایط فقط وضعیت هاپتوگلوبین Hp 2-2 اهمیت متابولیسم غیر طبیعی ویتامین C آسکوربات پلاسما تحت تر از حد انتظار همراه بود در شرایطی که مصرف ویتامین C به طور بیشتر از منابع غذایی تأمین می شد. علاوه بر همین اهمیت مصرف بیش از حد آسکوربیک اسید یا این که همان ویتامین C ممکن است ارتقاء دفع اگزالات و تشکیل شدن سنگ همگی رخ دهد. همچنین این ویتامین باعث برطرف کردن خستگی و شاداب شدن افراد می­گردد. البته انسانها، نخستیان، خوکچه هندی، برخی از خفاشها و همچنین تعداد معدودی از پرندگان، به علت فقدان آنزیم ال - گلونولاکتون اکسیداز توانا به بیوسنتز همین ماده نمیباشند؛ بنابراین، این ادله برای آن ها یک ویتامین محسوب میشود . پرتقال: یک عدد پرتقال متوسط حاوی 70میلی گرم ویتامین سی می باشد. تداخلات دارویی دارای همین ویتامین کدام است؟ مولکول اسید آسکوربیک یک ساختار پنج حلقه ای دارااست و فرمول مولکولی آن C6H8O6 می باشد و به شکل پوست کریستالی سفید مایل به رنگ زرد حساس وزن مولکولی 176/13 و نقطه ذوب میان 190/8 و 192/8 سکو سانتی گراد می باشد. به این ترتیب ، مگر این که مغایر آن متن شده باشد ، "اسکوربات" و "اسید اسکوربیک" در منابع تغذیه ای به ترتیب به اسید اسکوربات و L اسید اسکوربیک اشاره دارند. ال-آسکوربیک اسید و نمک های سدیم، پتاسیم و کلسیم آن به شکل مرسومی به تیتر افزودنی های غذایی آنتی اکسیدانی به کار گیری می شوند.
آخرین مطالب