
Escabèche translates to “marinade” in English, which is exactly what you’re making here: a bright, tangy, smoky marinade full of pickled vegetables that makes an ideal sauce for sweet fatty pork chops. This escabèche is inspired by those floating spicy jalapeños, carrots, and onions that I’ve mouthwateringly gazed upon many times at my local taqueria’s salsa bar—but without the overwhelming heat. I call for less hot Padrón chiles, but other small mild peppers like shishitos also work (and if you’re really in a pinch, some sliced cubanelles). This all-purpose condiment keeps getting better with age (up to two weeks), like Parmigiano-Reggiano, sauerkraut, and my favorite celeb, Ryan Gosling.
Thick-cut, bone-in pork chops work better here for two very good reasons: Thick-cut chops usually have a little more fat, which contrasts nicely with the bright escabèche, and that bone equals more flavor. One last thing: I prefer to start chops on the stovetop and finish them in the oven to avoid the inevitable spatter from prolonged high-heat cooking. It also helps them cook more evenly and be less prone to drying out.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- آیفون 12 را نازک 'نفیس' خرده فروشی جعبه leaker می گوید
- Coronavirus موارد حذف شده در مینه سوتا با وجود اعتراضات بیش از جورج فلوید قتل
- سامسونگ باید آنقدر عصبانی است که این hands-on Galaxy Z برابر 2 عکس به بیرون درز
- این "درخت مایع" در بلگراد با آلودگی هوا مبارزه می کند
- در اینجا هنگامی که گوگل صفحه 4a بنا به گزارش ها اعلام می شود
- چگونه به آزاد کردن فضای ذخیره سازی بر روی گوشی آندروید خود را ؟
- رئیس مبارزه با تروریسم اتحادیه اروپا هشدار داد که فناوری جدید ابزارهای جدیدی را به "کسانی که می خواهند آسیب برسانند" می دهد
- I haven’t stopped thinking about this Twitter account honoring COVID-19 victims
- دادگاه میانمار حکم سوچی رهبر مخلوع این کشور را به حالت تعلیق درآورد
- پیام های گوگل دریافت ویژگی های جدید از جمله برخی از اپل برنامه پیام