اولین بار من با حرکت تند و سریع, ادویه جات ترشی جات در اواخر '90s زمانی که من آشپز در یک کارائیب-تحت تاثیر رستوران در شهر نیویورک شرق ایجاد کرد. من فکر می کنم اولین بار من استفاده از آن را در مرغ و پس از آن من شروع به تلاش آن در غذاهای دریایی و گوشت خوک و فقط در مورد هر چیزی که در جامائیکا. من عاشق این رایحه دارچین جوز و فلفل شیرین, شیرین, گرم, ادویه جات ترشی جات است که اکثر آمریکایی ها نمی انتظار می رود برای پیدا کردن در غذاهای خوش طعم. کلید ومزه دنده است خواباندن آنها را برای حداقل 24 ساعت و پخت و پز آنها را به آرامی در حالی که در ادامه به آنها را چرب. به عنوان پدر من می گوید: "شما می خواهم یک حرکت تند و سریع به آنها را دوست دارم."
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- If history repeats itself, Apple's new 5nm chip will outperform Huawei's new 5nm silicon
- Infinite poaches دیزنی+ اجرایی به این برنامه به ارتفاعات جدید
- 10 سایت برتر خرید مبل بادی که باید بشناسید!
- 11. توان تحمل حرارت مداوم
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چیزی که شما نکردید درک در مورد اسباب بازی بسیار موثر است - اما بسیار ساده
- در اینجا هنگامی که گوگل صفحه 4a بنا به گزارش ها اعلام می شود &
- کریسمس ارتدکس: در موستار، بازسازی یک کلیسای ارتدکس نشانه وحدت است
- لباس زورو برای کودکان
- گارد امنیتی فرانسوی می گوید: تشخیص چهره: هوش مصنوعی Clearview قوانین حریم خصوصی داده های اتحادیه اروپا را نقض می کند