I would give this 3 1/2 if I could. It was surprisingly delicious but I did switch out the dried parsley for Herbs de Provence and used Manchego instead of Parmesan. Other than that I followed the recipe exactly. The crust was amazing! I was really concerned about it being soggy due to the water the tomatoes released during cooking even though I followed the directions to salt and drain them for 30 minutes. I needed up having to scoop water off the top three times but the end result was a delicious tomato pie with great flavors! The crust was perfectly crispy and the bottom layer of cheese, onions, and mayo kept the crust from getting soggy! I will definitely make again in tomato season next year.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- خمیر ترش بیسکویت
- دیده بان اپل 6 ویژگی های به بیرون درز کرد: ردیابی خواب پالس اکسیمتر و سلامت روان
- مرگ مواد شیمیایی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- برای استخدام پرستار در منزل به این نکات توجه کنید
- چرا بیشتر افراد هرگز در کاناپه بادی عالی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- A rocket booster from the 1960s may have come back to haunt us
- خیر ساعت هوشمند گوگل دستیار نیمه خاموش در بهترین خرید