Dosas معمولا خدمت با چاشنی سیب زمینی پر sambar (نازک عدس خورش یا ترشی خوش طعم. نارگیل ترشی استاندارد است اما زمانی که نارگیل هستند سخت است, گوجه فرنگی یکی از مراحل در سادگی است. مخلوط گوجه فرنگی و پیاز خو با نرم و صاف کردن از روغن دانه خردل, برگ کاری, فلفل و تست dal برای عمیقا با طعم همراهی.
همانطور که با هر تخمیر مواد غذایی, زمان بندی بستگی به درجه حرارت محیط (داغتر از آن است که آن را سریع تر خواهد شد). درجه حرارت داخل سالن حدود 68°F—72°F زمانی که ما توسعه این دستور و این چیزی است که ما در محدوده زمان منعکس کننده پس از استفاده از آن فقط به عنوان یک راهنما. اگر امکان 82°F ایده آل است. مهم ترین اگرچه خواهد بود برای چک کردن علائم است که نشان می دهد خمیر آماده است (شامپانی روح و ترش). برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت های ظریف از ساخت dosas, در خانه, چک کردن تارا O'Brady را primer.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- اخبار برتر امروز را تماشا کنید 9 ژانویه - نسخه عصر
- مریخ نقاط زمین از فاصله
- تونگا گفت که فوران آتشفشان و سونامی "یک فاجعه بی سابقه" است
- تاثیر زمان استفاده از واشر سرسیلندر فلزی پژو XU7 بر کیفیت و عمر آن
- دلتا نبود بازی در اطراف در مورد ماسک صورت – 100+ مردم در حال حاضر ممنوع از پرواز
- انواع پودر قهوه عربیکا و روبوستا
- Lawsuit accuses Facebook and Instagram of spying on users via smartphone cameras
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی