This is the best chocolate cake I have ever made. You cannot taste the zucchini at all. I have a son who is allergic to nuts; therefore, I skipped them. I also used: plain yogurt instead of buttermilk, cake flour as opposed to regular, 1/2 white sugar and 1/2 brown sugar, and finally, melted butter instead of oil. I topped it with cream cheese icing rather than the chocolate chips. The changes I made were based on personal preference and what I had in my cupboard. The recipe is excellent just the way it is written, too. As soon as zucchini is back in season, I will make this cake over and over again!
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- اخبار برتر امروز را تماشا کنید 27 نوامبر - نسخه عصر
- 8 ویژگی بهترین دندانپزشک تهران را بدانید
- پیکر تراشی و تناسب اندام: چگونه یک بدن پرورانه را پیاده کنیم
- اینجا یک تکنیک است که کمک میکند صفحه اصلی
- راز اسباب بازی که هیچ کس درباره آن صحبت نمی کند
- چین 13 میلیون نفر را قبل از بازی ها در محاصره قرار داده است
- مزرعه سرگرم کننده شیب با Crudités دستور
- آخرین وداع با دزموند توتو از آفریقای جنوبی همزمان با آغاز مراسم تشییع جنازه دولتی
- بایگانیهای نیم ست - فروشگاه اینترنتی جواهرات یونیک
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی