برای سرخ کردن ماهی شانک خوشمزه میتونید :
فیله ی ماهی ها را به مقداری زردچوبه ‚ آرد ‚ زعفران ‚ ادویه مخصوص دریایی و نمک فلفل آغشته کنید و هر طرف را به مدت 7 دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم قرار بدید
برای سوخاری کردن این ماهی لذیذ میتونید :
فیله ها را با نمک فلفل ‚ آرد ‚ تخم مرغ ‚ پودر سوخاری و ادویه ماهی مزه دار کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به خوبی طعم بگیره.. سپس داخل سرخکن یا روغن داغ به مدت 10 دقیقه سرخ و برشته کنید
از این ماهی به دلیل گوشت نرم و لطیفش برای شنیسل و کتلت ماهی هم استفاده می شود.
مقالات مشابه
- تسلط بر راه از برج خنک کننده {آیا نیست | این یک {هنر|آثار هنری} است
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- ال جی گوشی های هوشمند کسب و کار شاهد روند مثبت در Q2 با وجود همه گیر
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- T-Mobile در سراسر کشور' 5G شبکه همچنان ثابت مارس به همه جا
- داشتم خفه می شدم: مادر برای تاکید بر خشونت زایمان صحبت می کند
- مایکروسافت برای راه اندازی پروژه xCloud جریان بازی خدمات در ماه سپتامبر
- بلاروس تهدید به انتقام از تحریم های اخیر اتحادیه اروپا و آمریکا کرد
- سونی رونمایی و در عین حال یکی دیگر از AirPods جایگزین با سر و صدا لغو فعال
- باب دول، سناتور سابق آمریکا و کهنه سرباز جنگ جهانی دوم در سن 98 سالگی درگذشت