روش های سوخاری کردن ماهی شانک

برای سرخ کردن ماهی شانک خوشمزه میتونید : فیله ی ماهی ها را به مقداری زردچوبه ‚ آرد ‚ زعفران &sbqu

توسط EMROOZTAFAHOM در 3 اسفند 1400

برای سرخ کردن ماهی شانک خوشمزه میتونید :

فیله ی ماهی ها را به مقداری زردچوبه ‚ آرد ‚ زعفران ‚ ادویه مخصوص دریایی و نمک فلفل آغشته کنید و هر طرف را به مدت 7 دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم قرار بدید

برای سوخاری کردن این ماهی لذیذ میتونید :

فیله ها را با نمک فلفل ‚ آرد ‚ تخم مرغ ‚ پودر سوخاری و ادویه ماهی مزه دار کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به خوبی طعم بگیره.. سپس داخل سرخکن یا روغن داغ به مدت 10 دقیقه سرخ و برشته کنید

از این ماهی به دلیل گوشت نرم و لطیفش برای شنیسل و کتلت ماهی هم استفاده می شود.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن