I would give this 3 1/2 if I could. It was surprisingly delicious but I did switch out the dried parsley for Herbs de Provence and used Manchego instead of Parmesan. Other than that I followed the recipe exactly. The crust was amazing! I was really concerned about it being soggy due to the water the tomatoes released during cooking even though I followed the directions to salt and drain them for 30 minutes. I needed up having to scoop water off the top three times but the end result was a delicious tomato pie with great flavors! The crust was perfectly crispy and the bottom layer of cheese, onions, and mayo kept the crust from getting soggy! I will definitely make again in tomato season next year.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- Minecraft بزرگترین به روز رسانی از راه اندازی است که در اینجا
- Fauci انتقاد چین به عدم شفافیت در مورد کوروناویروس انتقال
- بهترین خرید کربن فعال
- فروش کربن فعال ذخیره سازی هیدروژن
- گوگل در نهایت رفع بدترین چیز در مورد کروم
- توجه داشته باشید کهکشان 20 و Galaxy Z برابر 2 باید یک تاریخ راه اندازی رسمی
- 'عبور از حیوانات" است که بسیار محبوب آن را در حال حاضر در نسخه خود را از آمازون
- شیک Moto 360 ساعت هوشمند است $100 در ایالات متحده
- پوتین گزینه هایی را در صورت امتناع غرب از تضمین برای اوکراین بررسی خواهد کرد
- آنچه همه باید در مورد تنظیم آموزش بیاموزند