تند گوجه–تن ماهی ماکارونی دیگچه غذای مرکب از گوشت وارد با Aioli

یک دستور عالی! من تا به حال همه چیز در دست به جز قرمز بو داده, فلفل, بنابراین من با استفاده از برخی از sundried tomato پستو (شاید حدود 3 قاشق غذاخوری) برای عمق از عطر و طعم. من همچنین با استفاده فرنگی لوله لوله و کوتاه – من احتمالا با استفاده از یک کوچکتر لوله ماکارونی در زمان آینده فقط به این دلیل که من پیدا کردم آن را به چالش به هم بزنید مخلوط بدون اینکه یک ظرف غذا. اما من عاشق browned, pasta! من فکر می کنم دفعه بعد من اضافه کردن زیتون – یا کالاماتا یا سبز زیتون اسپانیایی – برای برخی از اضافی zing.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>