حرکت تند و سریع نوزاد عقب, دنده با آناناس سالسا

اولین بار من با حرکت تند و سریع, ادویه جات ترشی جات در اواخر ’90s زمانی که من آشپز در یک کارائیب-تحت تاثیر رستوران در شهر نیویورک شرق ایجاد کرد. من فکر می کنم اولین بار من استفاده از آن را در مرغ و پس از آن من شروع به تلاش آن در غذاهای دریایی و گوشت خوک و فقط در مورد هر چیزی که در جامائیکا. من عاشق این رایحه دارچین جوز و فلفل شیرین, شیرین, گرم, ادویه جات ترشی جات است که اکثر آمریکایی ها نمی انتظار می رود برای پیدا کردن در غذاهای خوش طعم. کلید ومزه دنده است خواباندن آنها را برای حداقل 24 ساعت و پخت و پز آنها را به آرامی در حالی که در ادامه به آنها را چرب. به عنوان پدر من می گوید: “شما می خواهم یک حرکت تند و سریع به آنها را دوست دارم.”

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>