اولین بار من با حرکت تند و سریع, ادویه جات ترشی جات در اواخر '90s زمانی که من آشپز در یک کارائیب-تحت تاثیر رستوران در شهر نیویورک شرق ایجاد کرد. من فکر می کنم اولین بار من استفاده از آن را در مرغ و پس از آن من شروع به تلاش آن در غذاهای دریایی و گوشت خوک و فقط در مورد هر چیزی که در جامائیکا. من عاشق این رایحه دارچین جوز و فلفل شیرین, شیرین, گرم, ادویه جات ترشی جات است که اکثر آمریکایی ها نمی انتظار می رود برای پیدا کردن در غذاهای خوش طعم. کلید ومزه دنده است خواباندن آنها را برای حداقل 24 ساعت و پخت و پز آنها را به آرامی در حالی که در ادامه به آنها را چرب. به عنوان پدر من می گوید: "شما می خواهم یک حرکت تند و سریع به آنها را دوست دارم."
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- انقلابی جدید کروناویروس دارو ممکن است آماده شود در این تابستان
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- هیاهوی جدید درباره اسباب بازی
- یک نوجوان روسی بمبی را در مقابل یک مدرسه ارتدکس در نزدیکی مسکو منفجر کرد
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- انتخاب هود آشپزخانه با کیفیت هر آنچه که باید بدانید
- حتی با بسیاری از گیر در خانه تلویزیون اپل+ نتواند برای نشان دادن رشد در تعداد مشترکین جدید
- Coronavirus می تواند باعث سکته مغزی و اختلالات روانی مطالعه جدید نشان می دهد
- کلینیک تخصصی پوست موی رویان
- اخبار برتر امروز را تماشا کنید 6 ژانویه - نسخه صبح