Homestyle Dosas با گوجه فرنگی ترشی

Dosas معمولا خدمت با چاشنی سیب زمینی پر sambar (نازک عدس خورش یا ترشی خوش طعم. نارگیل ترشی استاندارد است اما ز

توسط EMROOZTAFAHOM در 25 تیر 1399

Dosas معمولا خدمت با چاشنی سیب زمینی پر sambar (نازک عدس خورش یا ترشی خوش طعم. نارگیل ترشی استاندارد است اما زمانی که نارگیل هستند سخت است, گوجه فرنگی یکی از مراحل در سادگی است. مخلوط گوجه فرنگی و پیاز خو با نرم و صاف کردن از روغن دانه خردل, برگ کاری, فلفل و تست dal برای عمیقا با طعم همراهی.

همانطور که با هر تخمیر مواد غذایی, زمان بندی بستگی به درجه حرارت محیط (داغتر از آن است که آن را سریع تر خواهد شد). درجه حرارت داخل سالن حدود 68°F—72°F زمانی که ما توسعه این دستور و این چیزی است که ما در محدوده زمان منعکس کننده پس از استفاده از آن فقط به عنوان یک راهنما. اگر امکان 82°F ایده آل است. مهم ترین اگرچه خواهد بود برای چک کردن علائم است که نشان می دهد خمیر آماده است (شامپانی روح و ترش). برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت های ظریف از ساخت dosas, در خانه, چک کردن تارا O'Brady را primer.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب