گل کلم کبابی قاچ با گیاه Tarator

گل کلم را تطبیق پذیری گسترش تمام راه را به کوره که در آن طول می کشد در عطر و طعم پیچیده و طیف وسیعی از بافت. در حالی که خارج می شود burnished و ترد داخلی تبدیل شیرین و آجیلی ارائه عمیق گوشتی smokiness است که می تواند برآورده گیاهخواران و گوشتخواران. و اگر چه تمام گل کلم کبابی به نظر می رسد قابل توجه آن است که بسیار آسان تر به آن را برش را به قاچ به منظور کاهش زمان پخت و ارائه بیشتر از سطح منطقه به سوخته و کاراملی. جفت با خاکی لبنان-سبک tarator برای آسان شام weeknight. Tarator یک خاورمیانه سس بخارا که روشن است با یک دوز سنگین از لیمو. خورده در سراسر شرق اروپا و شرق میانه, tarator هم می تواند سرد خیار, سوپ ماست-بر اساس شیب و یا سس. گاهی اوقات گردو یا نان بیات اضافه شده است. من یاد گرفتم این نسخه از tarator از دوست من Elham Abi-غانم, که از لبنان, میراث.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>