E3 سال 2020 جایگزین برنامه: که در آن به تماشای هر تابستان gaming رویداد

  • E3 سال 2020 لغو شد اما ده ها تن از بازی های حوادث و جریان زندگی می کنند در حال گرفتن جای آن از امثال IGN, پلی استیشن, EA, Ubisoft, چریکی جمعی BitSummit و بیشتر.
  • این برنامه ریزی شامل زمان و تاریخ هر تابستان gaming رویداد و همچنین به عنوان یک لینک به این جریان.
  • پیش بینی ترین رویداد در برنامه در حال حاضر این است که PS5 آشکار رویداد در ژوئن 11.

با جدید کنسول های مایکروسافت و سونی را به راه اندازی این پاییز سال 2020 خواهد شد یک زمان هیجان انگیز برای طرفداران بازی های ویدئویی است. و سپس همه گیر رخ داد. تقریبا هر رویداد مهم مطبوعات کنفرانس و نمایشگاه برنامه ریزی شده برای این تابستان و پاییز لغو شد با توجه به این رمان شیوع کروناویروس از جمله E3 است که در آن بسیاری از استودیوهای بزرگ خود را اعلام بازی های آینده. استودیو تا به حال برای پیدا کردن راه های جدید برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات با طرفداران خود و به عنوان یک نتیجه ده ها تن از دیجیتال رویدادهای برنامه ریزی شده برای ماه ژوئن و ژوئیه و اوت به E3 محل.

در زیر ما با هم یک برنامه جامع از هر بازی دیجیتال رویداد ما قادر به پیدا کردن. شما پیدا کردن زمان و تاریخ هر رویداد و همچنین به عنوان یک مختصر و مفید از آنچه در این رویداد خواهد شد در مورد. هر یک از این حوادث نیز به طور مستقیم به یک جریان زنده که در آن شما می توانید آن را به زندگی به عنوان به زودی به عنوان آن شروع به پخش.

ژوئن 10,

  • IGN نمایشگاه اولین – 1:45 p. m. PT / 4:45 p. m. ET
    • نشان می دهد از ادغام بازی ها Fabraz, Funcom / به غیر خودی Arcade1Up. تریلر برای فراتر از آبی, جوانمردی, 2, Dual جهان, Pathfinder: Kingmaker, Voidtrain, زمین بایر 3, گرگینه: آخرالزمان. گیم پلی از GTFO, فانی, پوسته, ناظر: سیستم Redux, دوم, انقراض, Yakuza: مانند یک اژدها. پیش نمایش جدید از Borderlands 3 DLC و این Waylanders; و مصاحبه با David Hayter.

ژوئن 11th

  • The Escapist, Indie در, نمایشگاه – 12:00 p. m. PT / 3:00 p. m. ET
    • ما به طور کامل دیجیتال رویداد آغاز خواهد شد در ژوئن 11 با “direct”سبک نمایش گذاشتن در یوتیوب که در آن ما نشان می خواهید بیش از 70 های مختلف بازی های indie در از توسعه دهندگان در سراسر جهان است. این نمایشگاه شامل جدید نشان می دهد و تعداد زیادی از گیم پلی و ما حتی تا به حال به توسعه دهندگان ایجاد کمی کوتاه توسعه دهنده خاطرات بنابراین شما می تواند در دیدار پرشور مردم در پشت این بازی شما می خواهید بازی.
  • PS5: آینده Gaming – 1:00 p. m. PT / 4:00 p. m. ET
    • در نگاه اول این بازی شما خواهید بود پس از بازی پلی استیشن 5 راه اندازی این تعطیلات.
  • IGN نمایشگاه #2 – 2:15 p. m. PT / 5:15 p. m. ET
    • دو بازی نشان می دهد, تریلر, برای Stronghold: جنگ سالاران و سیزدهمو گیم پلی از Blankos حزب بلوک, آهن, سوگند, سامورایی جک: نبرد از طریق زمانو Spellbreak.

ژوئن 12th,

  • IGN نمایشگاه #3 | تابستان Gaming – 2:50 p. m. PT / 5:50 p. m. ET
    • تریلر برای 13 مأموران: Aegis لبه Castlestorm 2, Everspace 2, Guilty Gear تلاش Phantasy Star Online 2, به روز رسانی و مزرعه شبیه ساز; گیم پلی از مرغ پلیس Hardspace Shipbreaker, اسکیت باز, XL, مجموع جنگ: تروی و Warhammer 40k: Mechanicus; یک پیش نمایش از آتش آبی; و مصاحبه با برایان فارگو.

ژوئن 13,

  • چریکی جمعی | روز 1 – زمان TBA
    • جدید آنلاین بازی های دیجیتال جشنواره به فاش کردن تازه, اطلاعیه ها, تریلر, گیم پلی و بیشتر از برخی از داغترین توسعه دهندگان و ناشران در سراسر جهان!
  • بازی های PC نشان می دهد – 11:00 a. m. PT / 2:00 p. m. ET
    • PC Gaming نشان می دهد بازگشت با بزرگترین صف در آن شش سال سابقه. بیش از دو دوجین شرکت کنندگان را در نشان می دهد, تریلر و مصاحبه را که شامل یک چت با Rocketwerkz بنیانگذار Dean Hall در مورد آنچه در آینده بعدی از استودیو و در اولین نگاه Surgeon Simulator 2یک نور مشعل 3 و یک نام تجاری تریلر جدید از غروب و در میان شر ناشر خون جدید تعاملی. بیش از 50 بازی ظاهر خواهد شد در این سال نشان می دهد.
  • بازی های آینده نشان می دهد – 2:00 p. m. PT / 5:00 p. m. ET
    • آینده بازی ها نشان می دهد از ویژگی های 40+ بازی بر روی کنسول PC و تلفن همراه با شرکای خود از جمله شرکت Square Enix, تیم, 17, منحنی, دیجیتال, Polyamorous بازی ها و بیشتر.

ژوئن 14,

  • چریکی جمعی | روز 2 – زمان TBA
    • جدید آنلاین بازی های دیجیتال جشنواره به فاش کردن تازه, اطلاعیه ها, تریلر, گیم پلی و بیشتر از برخی از داغترین توسعه دهندگان و ناشران در سراسر جهان!

ژوئن 15th,

  • چریکی جمعی | روز 3 – زمان TBA
    • جدید آنلاین بازی های دیجیتال جشنواره به فاش کردن تازه, اطلاعیه ها, تریلر, گیم پلی و بیشتر از برخی از داغترین توسعه دهندگان و ناشران در سراسر جهان!
  • IGN نمایشگاه #4 – 12:30 p. m. PT / 3:30 p. m. ET
    • دو بازی نشان می دهد; تریلر برای بسته نرم افزاری فروتن, هند, ویترین, Ninjala, قدرتو پخته! 2; گیم پلی از Corepunk, از بین بردن همه انسان!, مبارزه با خرچنگ, فراموش شده شهر, مافیا: Definitive Edition, کامپایل مجدد, جدید, جهان, Shing!, Solasta تاج Magister, SpongeBob SquarePants: نبرد برای پایین لباس شنای زنانه دوتکه, و قرمز مایل به زرد Nexus; و مصاحبه با تونی هاوک.

ژوئن 16th,

  • ها VR ویترین: Summer Edition – 9:00 a. m. PT / 12:00 p. m. ET
    • انتظار خبری از برخی از بزرگترین توسعه دهندگان VR در اطراف مانند سفر سریع بازی ها و Cloudhead بازی به عنوان به خوبی به عنوان برجسته در برخی از indie عزیزان و بیشتر. اگر شما خوش شانس ما حتی ممکن است شما معرفی به یک یا دو استودیو جدید شده اند که مخفیانه معدن دور در بازی های جدید بیش از گذشته چند ماه و سال.

ژوئن 18th,

  • EA بازی زندگی می کنند – 4:00 p. m. PT / 7:00 p. m. ET
    • EA بازی زندگی می کنند 2020 در مورد اتصال بازیکنان در سراسر جهان و آوردن آنها نزدیک به بازی های فرانچایز آنها را دوست دارم. در طول این سال های دیجیتال, رویداد, ما, ویترین, بازی های ما از طریق پخش زنده, جامعه, مطالب, و بیشتر.

ژوئن 22nd,

ژوئن 23rd,

  • بازی های جدید+ نمایشگاه – 8:00 p. m. PT / 11:00 a. m. ET
    • خوش آمدید به بازی های جدید+ نمایشگاه آنلاین نمایشگاه جدید و نسخه های آینده از یک ائتلاف از توسعه دهندگان از سراسر جهان است. این برنامه شامل مجموعه ای متنوع از ده ها عناوین پوشا هر نوع از اقدام به حل پازل و حتی داستان سرایی را در این نگاه اجمالی به آنچه در آینده از ناشران مورد علاقه خود را!

ژوئن 24th

ژوئن 25th,

ژوئن 27th,

  • BitSummit Gaiden | روز 1 – زمان TBA
    • BitSummit Gaiden (Gaiden آزادانه ترجمه برای “side-داستان” در ژاپنی) خواهد بود BitSummit اولین تاخت و تاز کردن یک رویداد آنلاین و با هدف حفظ روح BitSummit از طریق رسانه های دیجیتال. Gaiden خواهد بود یک جشن, indie در بازی ها را از سراسر جهان به صورت زنده از طریق BitSummit را Twitch کانال های جدید BitSummit اختلاف خدمت خود را به عنوان “مجازی طبقه نشان می دهد”.

ژوئن 28th,

  • BitSummit Gaiden | روز 2 – زمان TBA
    • BitSummit Gaiden (Gaiden آزادانه ترجمه برای “side-داستان” در ژاپنی) خواهد بود BitSummit اولین تاخت و تاز کردن یک رویداد آنلاین و با هدف حفظ روح BitSummit از طریق رسانه های دیجیتال. Gaiden خواهد بود یک جشن, indie در بازی ها را از سراسر جهان به صورت زنده از طریق BitSummit را Twitch کانال های جدید BitSummit اختلاف خدمت خود را به عنوان “مجازی طبقه نشان می دهد”.

جولای 11th

  • Tennocon 2020 (Warframe) – زمان TBA
    • به ما بپیوندید در جولای 11 به عنوان منشاء سیستم متحد برای TennoCon 2020! به اشتراک گذاری در دیجیتال هیجان و لحن در برای یک عمل بسته بندی شده تمام روز در جریان است. جزئیات بیشتر در دسترس خواهد بود به زودی پس از آماده سازی تیم ملی خود را نگه دارید و گوش خود را باز کنید.

جولای 12th,

  • یوبی سافت رو به جلو – 12:00 p. m. PT / 3:00 p. m. ET
    • با فیزیکی بازی را نشان می دهد در سراسر جهان به تعویق افتاد با توجه به COVID-19 گیر یوبی سافت خواهد بود میزبانی اولین کنفرانس دیجیتال به نام یوبی سافت رو به جلو در جولای 12 در 12 بعد از ظهر PDT/9PM CEST. آماده شدن برای E3-سبک ویترین با مقدار زیادی از بازی منحصر به فرد, اخبار, هیجان انگیز نشان می دهد و خیلی بیشتر.

جولای 20th

اوت 27

آگوست 28th,

آگوست 29th,

آگوست 30th,

ما اضافه کردن رویدادهای جدید هنگامی که و اگر آنها تایید شود و ما به روز رسانی خواهد شد همه شروع زمان که هنوز به اشتراک گذاشته شود به عنوان به زودی به عنوان آنها اعلام کرد. حتی بدون E3 این است که رفتن به بسیار شلوغ فصل تابستان است.

منبع تصویر: CD Projekt Red

یعقوب آغاز شده پوشش تصویری بازی ها و فن آوری در دانشگاه به عنوان یک سرگرمی است اما آن را به سرعت تبدیل شد به او روشن که این چیزی بود که او می خواست به انجام این کار برای زندگی. او در حال حاضر ساکن در نیویورک نوشتن برای BGR. او پیش از این کار منتشر شده را می توان در TechHive, VentureBeat و بازی بیهوده گویی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>