آن را در فصل تابستان نمایشگاه در شهر من از ایتاکا نیویورک که جوان تایلر حرفه ای خوار ضربه زننده که واقعا فقط می خواستم به خوردن ساده کاهش سرما در نان سفید ساده کشف چیزی کامل: مرغ که طعم آن را دوست دارم تا به حال شده است خوابانده شده در سس ایتالیایی مخلوط و کبابی بیش از ذغال و قرار دادن بر روی یک نرم مستی با مطلقا هیچ چیز دیگری بر روی آن. مرغ عصاره گیر. این بود که در یک زمان وقتی که من نمی آورد تا مواد غذایی در گفتگو مبادا من بود مجبور به سعی کنید چیزی نچسب, بنابراین من کردم به خوردن توان spiedies تنها یک بار در سال در جشنواره. من فقط صحبت های من را کشف کرده ایم که توان spiedies بودند همه در اطراف من, من فقط نمی دانم که به کجا نگاه. آنها بسیار محبوب در نزدیکی که در آن بزرگ شدم که سالانه عصاره گیر متحرک & رالی بالون در نزدیکی بینگهمتون! این دستور غذا را طول می کشد و بخش های مورد علاقه من از چندین نسخه می اندازد و برخی از curveballs: نعناع و شوید برای روشنایی و زمین هل برای هوا از رمز و راز. توان spiedies من را به قلب نیویورک بیشتر از همیشه! بود که قشنگ یا شگفت انگیز است ؟ من قصد دارم با هر دو.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.nettny.im