برای سرخ کردن ماهی شانک خوشمزه میتونید :
فیله ی ماهی ها را به مقداری زردچوبه ‚ آرد ‚ زعفران ‚ ادویه مخصوص دریایی و نمک فلفل آغشته کنید و هر طرف را به مدت 7 دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم قرار بدید
برای سوخاری کردن این ماهی لذیذ میتونید :
فیله ها را با نمک فلفل ‚ آرد ‚ تخم مرغ ‚ پودر سوخاری و ادویه ماهی مزه دار کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدید تا به خوبی طعم بگیره.. سپس داخل سرخکن یا روغن داغ به مدت 10 دقیقه سرخ و برشته کنید
از این ماهی به دلیل گوشت نرم و لطیفش برای شنیسل و کتلت ماهی هم استفاده می شود.
مقالات مشابه
- Roller coaster سواران در ژاپن در حال حاضر خواسته به سکوت فریاد به دلیل coronavirus
- تجهیزات و علوم آزمایشگاهی - مدیر آزمایشگاه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- بهترین استراتژی برای مواد شیمیایی آشکار شد
- در اینجا چیزی است که اپل در حال انجام برای کاهش وابستگی آن به سامسونگ
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- خرید لباس مرد عنکبوتی
- Crew Dragon may have to wait to return to Earth thanks to Mother Nature
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- آمازون الکسا دستیار صوتی می شود دیر ویژگی در اندروید و iOS