سدیم لوریل سولفات چیست؟

شرکت صنایع شیمیایی دکتر معالج مجللی سدیم لوریل سولفات SDS خویش را در دو گرید آزمایشگاهی و USP تولید می کند که اشتراکات و شباهت دوچندان زیادی دارا‌هستند به این استدلال ما تنها مشخصات فنی مدل آزمایشگاهی آن که پرکاربردتر هم میباشد را می آوریم. برای تماشا ی کل محصولات این شرکت می توانید به لیست قیمت دکتر معالج مجللی عوارض سدیم لوریل اتر سولفات مراجعه نمایید. این ماده یک سورفکتانت آنیونی می باشد که در اکثری از محصولات تمیز کننده و بهداشتی استعمال می شود. این ماده سورفکتانت آنیونی است که به طور طبیعی از روغن نارگیل و یا این که روغن هسته خرما بدست می آید. محصول سدیم لوریل سولفات مانند سایر سورفکتانت ها یه علت داشتن خاصیت آمفیلیک جز یک عدد از مناسب ترین اجزای شوینده ها قرار گرفته است. همچنین جدیدا تحقیقات نشان داده می باشد که در تشکیل متان هیدراته و یا این که هیدراته نمودن گاز، این سورفکتانت می تواند سرعت تشکیل را حدود ۷۰۰ برابر افزایش دهد. اکثر داروها افزایش قابل توجهی در حلالیت اصلی به کارگیری از (۰.۵٪) SLS نشان می دهند. آزمایشهای لابراتواری نشان داده هست اثر تخریب سولفات لاریل سدیم تا ۱۷ روز بر روی پوست باقی میماند. سدیم دودسیل سولفات ماده ای هست که غالباً در شستشوی باطن خانه، بهداشت فردی، لوازم آرایشی، داروسازی و صنعت های غذایی به عمل می رود. 1. سدیم لوریل سولفات یک ادغام شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی می باشد که از آن در صنعت های شویندگی ، دترژنت ها یا این که مواد غذایی به کارگیری می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در ایجاد شامپو می باشد. و مواد فعالکننده سطحی آنیونی در ایجاد شامپو میباشد. همین ادغام غیر سمی، یه خرده محلول در الکل، نامحلول در کلروفرم و اتر، محلول در آب و کمپلکس آنیونی و غیریونی لطف ساخت می کند. همانطور که گفته شد همین ماده از نفت، روغن نخل و یا روغن نارگیل بدست می آید به اینصورت که کلیدی هیدرولیز روغن موجود در هسته ی میوه ها و یا این که نارگیل اسید چرب به دست می آید، بعد همین اسید چرب به الکل کمتر دیتا می شود و اهمیت همین عمل لوریل الکل بدست می آید و در ادامه ، لوریل الکل دارای سولفوریک اسید واکنش داده و هیدروژن لوریل سولفات ایجاد می شود.  شیمی سولفات ها در این شكل مولکول سولفوریك اسید را بازدید میکنید. به دنبال همین مقدمه، تصمیم داریم در همین نصیب نگاهی بر تاریخچه به کار گیری از ترکیبات سولفاته یا به عبارتی تگزاپون در مواد و محصولات شوینده و آرایشی شویم. به جهت کمتر اثرات خشک کنندگی صابون در اثر قلیا به آن‌ها مواد چرب مانند پارافین بیش تر می نمایند که منظور از سوپرفت به عبارتی است. غلظت بحرانی میسل (CMC) در آب خالص در دمای 25 سکو سانتیگراد 8.2 میلی متر است. و تعداد تجمع در همین غلظت طبق معمول حدود 62 در لحاظ گرفته میشود. در راستای دستیابی به همین هدف، ضروری است امکان پاکسازی و تأثیرات تخریبیشان در پاکسازی پارچه پنبهاي ارزیابی شود. چنانچه شما این نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید دیتاها بیشتری در گزینه خواص سدیم لوریل سولفات لطفا از وبسایت ما دیدن کنید.

دانلود کتاب پزشکی

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter Wonmaniakusadasi escort